Noutati de la Curtea Veche

Noutati de la Curtea Veche
Uncategorized

Daniel Gilbert- In cautarea fericirii

Daniel Gilbert ne insoteste intr-o fascinanta calatorie in care, prin interogatii de natura stiintifica, ni se dezvaluie secretele fericirii. Profesor de psihologie la Harvard, autorul ne ofera una dintre cele mai fermecatoare cartografieri ale mintii umane intr-un volum considerat de multi ca fiind cea mai buna carte de psihologie a ultimilor ani.

De altfel, Daniel Gilbert a fost recompensat cu premiul Aventis 2007, distinctie acordata anual de catre Royal Society for Science Book din Londra, pentru cea mai buna carte de stiinta adresata unui public de nespecialisti.

"In aceasta carte, Daniel Gilbert ne impartaseste cele mai ciudate aspecte ale mintii umane si ne indruma pasii spre fericirea mult cautata. Va garantez ca lectura acestei carti va va prilejui mari bucurii." (Daniel Goleman, autorul bestsellerului Inteligenta emotionala).Eric Saunier – Sa muncim fara stres

Faptul ca stresul la locul de munca reprezinta una dintre problemele majore ale lumii contemporane este din ce in ce mai evident.

Eric Saunier, consultant formator in gestiunea stresului, propune un numar mare de tehnici de relaxare, din Orient si Occident, adaptate la ritmul actual al muncii.

In lumea nebuna si innebunita in care traim, "Sa muncim fara stres" nu este doar o lectura obligatorie, nu este doar o carte de capatai, e, pur si simplu, un manual de supravietuire.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din