Noul OUST 3 in 1 – omoara 99,9% din bacterii

Noul OUST 3 in 1 – omoara 99,9% din bacterii
Uncategorized

Bacteriile sunt raspandite, intr-un numar colosal, pe toate tipurile de suprafete. Te-ai gandit vreodata cate bacterii se afla pe biroul tau, pe clanta, pe perdea, pe canapea si cat de periculoase pot fi pentru sanatatea ta?

Practic, noi si organismul nostru ducem in fiecare zi o lupta impotriva acestor bacterii. Pentru a le indeparta folosim multe produse de curatare si dezinfectare, pierzand foarte mult timp. Acum, poti folosi OUST 3 in 1, un produs complex care iti ofera 3 beneficii:

  1.  Elimina mirosurile neplacute din aer.
  2.  Este dezinfectant pentru suprafetele dure (mese, clante, cosuri de gunoi, toalete, receptorul telefonului, suprafete de lucru din bucatarie, spatii pentru animale de casa), fiind eficient si impotriva virusului gripei.
  3.  Este antibacterian pentru suprafetele delicate(perdele, draperii, tapiterie).

Pentru a omori bacteriile si a neutraliza mucegaiul si virusii de pe suprafete dure, neporoase sau suprafetele delicate, pulverizezi pe suprafata pana cand aceasta se umezeste. Apoi il lasi se actioneze timp de 15 minute. Daca suprafata dezinfectata poate intra ulterior in contact cu alimente, trebuie ca dupa utilizarea produsului sa o clatesti cu multa apa.

Produsul este disponibil in doua variante de parfum: Outdoor Scent si Garden Fresh.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din