Noul fier de calcat de la Philips pentru tesaturile de primavara

Noul fier de calcat de la Philips pentru tesaturile de primavara
Uncategorized

Fierul de calcat Philips GC 4640 elimina cele mai dificile cute cu ajutorul tehnologiei Ionic DeepSteam.

Varful de gama, Philips GC 4640, este un puternic fier de calcat cu aburi care, prin procesul de ionizare, creeaza particule de abur cu 50% mai mici, capabile sa patrunda adanc in tesaturile greu de calcat, cum ar fi bumbacul si panza de in. Astfel, veti obtine rezultatele dorite cu un efort minim, intr-un timp de doua ori mai scurt.

Philips GC 4640 are o putere de 2400 W, care asigura o incalzire rapida si un jet de abur continuu, de 40 g/min. Pentru cutele incapatanate, jetul de abur puternic ajunge pana la 170 g/min. Varful unic de evacuare a aburului este prevazut cu fante pentru aburi special alungite pentru a ajunge in cele mai mici si greu accesibile zone, astfel incat sa obtineti rezultate impecabile. Un pulverizator fin umezeste egal materialul.

Talpa SteamGlide, brevetata Philips, protejeaza tesaturile printr-o alunecare usoara, realizata prin fantele mici, si netezeste perfect toate cutele gratie fantelor mari cu care este prevazuta. Realizata dintr-un material rezistent la zgarieturi, aceasta ramane performanta un timp indelungat.

Functia de oprire electronica de siguranta opreste fierul de calcat in mod automat atunci cand este lasat nesupravegheat sau cand este uitat in priza.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din