Noul Duck Fresh Discs – gel pentru curatare si improspatare de la SC Johnson

Noul Duck Fresh Discs – gel pentru curatare si improspatare de la SC Johnson
Uncategorized

Aplicandu-l direct, nu mai este necesar un suport de sustinere in care se adapostesc microbi si bacterii. In timp, suporturile se murdaresc, devin neigienice si adapostesc germeni.

Produsul se prezinta sub forma de gel concentrat care se aplica direct pe vasul de toaleta, cu ajutorul unui sistem special alcatuit din maner si rezervor cu gel.

Il manevrezi foarte usor! Introduci rezervorul cu gel in manerul de plastic, scoti capacul, apesi butonul si aplici discul de gel direct in interiorul vasului de toaleta. Pentru a aplica Duck Fresh Discs nu mai este nevoie sa atingi produsul, astfel usurinta in utilizare este maxima, iar manevrarea lui este foarte igienica. Dupa aplicarea gelului, pui capacul la loc, pentru a-l depozita in conditii bune.

Gelul concentrat contine agenti de parfum si curatare, vascozitatea lui asigurand dizolvarea acestuia pe masura ce se trage apa, fara a lasa urme, eliberand spuma si parfum, de fiecare data. Cu noul Duck Fresh Discs Gel pentru curatare si improspatare pastrezi toaleta curata si un miros frumos in baie, intre curateniile periodice.

Un rezervor cu gel dureaza pana la 600 de jeturi de apa, iar fiecare disc de gel dureaza pana la 7 zile si rezista la aproximativ 100 jeturi de apa. Un rezervor contine suficient gel cat pentru 6 aplicari.

Produsul este disponibil in magazinele din Romania in doua variante de parfum: Marine (albastru) si Lime Zest (verde).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din