Noua generatie Philips Aurea II prezenta in curand pe piata din Romania

Philips Aurea IICu un design si mai impresionant, avand partea frontala realizata integral din sticla, Aurea descrie standardul suprem al esteticului si al performantei in materie de televizoare.

Prezenta in curand pe piata din Romania, noua gama cuprinde o serie de imbunatatiri estetice si tehnice care amplifica dimensiunea artistica a marcii Aurea. Rama frontala unica, obtinuta dintr-o singura bucata de sticla cristalina, ii desavarseste designul spectaculos.

Noua gama include cea mai recenta versiune a tehnologiei unice Philips Active Frame – cadrul exterior ce inconjoara ecranul si care proiecteaza perfect culorile redate in imaginile de pe ecran. Peste 150 de LED-uri de mare putere, dispuse pe tot perimetrul ramei, creeaza un halou multicolor, cu o stralucire schimbatoare, care invaluie ecranul si creeaza o lumina fina de ambianta si vizionare.

Cadrul activ imbunatatit (Active Frame) include o noua culoare stralucitoare, perlata, obtinuta din sticla cu straturi anti-reflex ce creeaza o aureola mai vie, mai captivanta.

Prin efectele create, tehnologia Ambilight Spectra transforma rama activa dintr-un obiect de decor, intr-o senzatie vie de culoare si lumina. Extinderea luminii si a imaginii in afara ecranului, intr-un extraordinar caleidoscop de culori, creeaza o experienta de vizionare intensa. !

Noua generatie de televizoare Aurea este disponibila in doua dimensiuni ale ecranului, cu diagonale de 37” si 42”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Familie- casa