Nosfe a murit la 37 de ani. Anunțul făcut de membrii trupei Șatra B.E.N.Z

Artistul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani. Anunțul dureros a fost făcut chiar de membrii trupei din care făcea parte, Șatra B.E.N.Z.

Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, Nosfe a susținut alături de Șatra B.E.N.Z. un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Iar cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat', alături de Guess Who, Aura și Prny.

Anunțul dureros despre moartea cântărețului a fost făcut pe rețelele de socializare. Momentan nu este cunoscută cauza morții lui Nosfe.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.

Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină! 🖤💔', a fost anunțul făcut de membrii trupei Șatra B.E.N.Z.

Nosfe se apucase să cânte rap în urmă cu 10 ani. „Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr', declara Nosfe, în cadrul unui interviu mai vechi.

Nosfe-si-familiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete