Noile chiuvete Cubo de la Alveus

Noile chiuvete Cubo de la Alveus
Uncategorized

Modernism: Are un design contemporan si minimalist, iar minimalismul si liniile simple ii confera atemporalitate. Cand liniile ferme sunt combinate cu un design modern rezultatul este absolut impresionant.

Calitate si Culoare: Pentru realizarea chiuvetei CUBO, Alveus a dorit sa gaseasca cele mai bune materiale care sa intruneasca cele mai cautate calitati. Alveus a reusit cu ALGRANIT. Algranit contine 70% particule de granit unite ferm cu un adeziv acrilic ce confera chiuvetei rezistenta superioara. Chiuveta din Algranit are o rezistenta deosebita la zgarieturi sau chiar la
spargere. Suprafata chiuvetei este fina, isi mentine proprietatile chiar si la temperaturi ridicate (280 grade Celsius) sau atac cu chimicale ramanind usor de curatat. Chiuveta CUBO nu va ceda. Materialul Algranit este disponibil in 8 culori diferite, de la rosu rubin pana la negrul carbon. Cele 8 culori Algranit se pot asorta perfect cu gama de baterii Alveus AM si deasemenea cu mobilierul si ambientul din orice bucatarie, de la rustic la modern.

Datorita calitatilor deosebite ale suprafetelor din Algranit pe langa gama Cubo si alte doua game de la Alveus au in componenta acest material:
Gama Lux – design nou, modern cu linii drepte, o chiuveta cu un raport excelent pret/calitate.
Gama Futur – design unic, forma aceasta nemaifiind intalnita la alte marci, ventilul mare si sistemul pop-up ii confera o foarte buna functionalitate

Functionalitate: Chiuveta Cubo de la Alveus se remarca prin dimensiuni si accesorii potrivite pentru bucataria visurilor dumneavoastra. Dimensiunile generoase ale cuvei permit luxul de a nu spala vasele imediat dupa micul dejun sau pranz. Doua picuratoare din otel inoxidabil va asigura un ajutor suplimentar. Puteti opta pentru una din variantele oferite cu adancime medie sau mare. Ambele picuratoare sunt binevenite in orice bucatarie. Tocatorul este din lemn de fag, proiectat cu grija fata de detalii. Pus pe chiuveta, potrivit la perfectie pe marginile cuvei, folositi-l pentru tocat …nu va aluneca.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din