Noi vești despre starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu: „Campion în lupta pentru viață”

Întreaga țară a fost șocată zilele trecute când s-a aflat că pilotul Daniel Onoriu se află în stare gravă la spital după ce a suferit complicații în urma unei intervenții de micșorare a stomacului. Acesta se află internat la Spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii de acolo fac eforturi de a-i salva viața.

Daniel Onoriu a mers în Turcia pentru a-și face o intervenție de micșorare a stomacul. Din nefericire, starea sa s-a agravat, iar pilotul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca. Potrivit spuselor celor apropiați, acesta răspunde la tratament, iar întreaga familie se agață de orice speranță. Rebecca Onoriu a făcut primele declarații în acest sens.

„Mulțumesc doctorilor că Daniel este mai bine, tocmai ce am primit un telefon de la familie, mi-au spus că este cu douăzeci la sută mai bine, mai bine în comparație cu ziua de ieri. Este un băiat tânăr, organismul lui luptă, dă semne la tratament, i s-au administrat trei antibiotice și se pare că răspunde la tratament, ceea ce este minunat', a declarat Rebecca Onoriu, la Star Matinal.

Mai mult decât atât, aceasta a mulțumit întregii echipe medicale care se ocupă de Daniel. Deși este în continuare sub supravegherea specialiștilor, familia se bucură la orice semn bun și va oferi detalii despre evoluția stării de sănătate a pilotului.

„Aș dori să mulțumesc medicilor de la spitalul Floreasca care s-au ocupat de Daniel și se luptă să îi salveze viața. Chiar acum vorbeam cu mama lui la telefon și are o altă voce. Se agață de orice speranță. Cum auzim de tensiune, saturație, de tot, că este la fel și asta ne bucură, orice veste vine din interior o transmitem între noi pe grup și ne bucurăm, chiar și atunci când este la fel pentru că înseamnă că traiește și că nu au intervenit complicații. Daniel este campion național la raliuri și motociclism, deci s-a adjudecat ambele titulaturi, iar acum vreau să fie campion în lupta pentru viață', a mai adăugat fiica cea mică a lui Gabi Luncă.

La începutul săptămânii, întreaga familie a făcut un apel disperat cerându-le oamenilor să doneze sânge pentru Daniel Onoriu.

„Daniel Onoriu, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: «pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca», orice grupă de sânge este compatibilă', a fost strigătul de ajutor de pe contul de socializare al pilotului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete