Noi detalii privind divorțul Claudiei Pătrășcanu. Ce vedetă a ajutat-o să se mute din vila soțului la Constanța?

La începutul lunii iunie, Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau, pe contul personal de Facebook.

Recent, noi detalii referitoare la divorț au apărut în presă. Potrivit Click.ro, Claudia ar fi fost dată afară din locuința soțului ei din Bolintin Vale.

Noi detalii privind divorțul Claudiei Pătrășcanu. Ce vedetă a ajutat-o să se mute din vila soțului la Constanța?

Claudia a apelat la ajutorul fostei colege și prietenei sale Andreea Bănică. În urmă cu mai bine de 20 de ani, cele două au făcut parte din trupa Exotic.

Andreea i-a trimis o mașină Claudiei. Ulterior, aceasta a reuşit să se mute la Constanţa alături de cei doi băieţi ai cuplului.

„Claudia nu a luat mare lucru. A plecat doar cu două valize din casa soţului ei şi cu câteva sacoşe cu diverse obiecte.

A avut noroc cu Andreea Bănică, care i-a trimis o maşină să-şi ia lucurile. Cei mai importanţi pentru ea sunt copiii, de aceea nici nu a interesat-o altceva”, au declarat surse apropiate cuplului pentru Click.ro.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni. Renunț!

Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu.

Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează!

Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul» …

Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 iunie.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 în trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru.

În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy alături de Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006.

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă de nouă ani, cântăreața având 40 de ani, iar soțul ei 31. Relația dintre ei a evoluat rapid, la doar o lună Claudia aflând că este însărcinată. Cuplul are doi fii, Gabriel și Nicolas.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și: 

În tinerețe, Ducu Bertzi a frânt multe inimi. Ce l-a convins pe charismaticul artist să se oprească la Theodora și să se așeze la casa lui

Au divorțat în urmă cu 20 de ani, dar acum se înțeleg mai bine decât niciodată. Uite ce spune Claudiu Istodor despre Maia Morgenstern: Alta ca ea nu există

A fost unul dintre cei mai chipeși actori români, dar nu s-a căsătorit niciodată. Care a fost cel mai mare regret al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete