Noi atacuri dure la adresa lui Meghan Markle din partea surorii sale vitrege

Sora vitregă a lui Meghan Markle a lansat un alt atac fulgerător asupra ducesei de Sussex, susținând că mariajul ei cu prințul Harry se va încheia cu divorțul, cu excepția cazului în care vor primi „consiliere '.

Samantha Markle a sugerat că ducele ar putea deja „pune la îndoială' căsătoria și a prezis că ar putea „deveni urât' când el „va începe să se opună sau să îndepărteze de ea'.

Americanca în vârstă de 56 de ani susține că ducii de Sussex ar trebui să facă un „turneu de scuze', după ce cuplul a făcut acuzații de rasism la adresa familiei regale în timpul interviului lor cu Oprah Winfrey.

Mai mult decât atât, aceasta a acuzat-o pe Meghan că are „tulburare de personalitate narcisistă'. Ea a chemat-o pe sora sa vitregă să-i ceară scuze publice tatălui lor, Thomas Markle, pentru daunele morale pe care i le-a produs.

„A produs multe daune unui bărbat care i-a dat o viață incredibilă – atât de dureros, atât de greșit. Ar fi trebuit să facă prima mișcare și, adică, știi, părinții sunt iubiți necondiționat, dar Dumnezeule, chiar l-a rănit.'

În ceea ce privește căsătoria cu Prințul Harry, Samantha Markle a declarat că prevede un divorț în curând, chiar dacă Meghan este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ducelui.

„Probabil Harry pune la îndoială deja această căsnicie. Ce om ar fi fericit sau confortabil așa? Văd că se termină cu divorțul, cu excepția cazului în care primesc consiliere', a declarat Samantha Markle pentru TMZ.

Referitor la întâmplările petrecute la Palat, aceasta susține că nu au fost sinceri, iar daunele aduse Familiei Regale au fost masive.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete