Nidia Moculescu a slăbit 10 kilograme în două luni – Uite la ce dietă a apelat

dieta Nidia Moculescu

dieta Nidia Moculescu

Nidia Moculescu, fiica celebrului compozitor Horia Moculescu, a reușit să-i uimească pe toți cu silueta ei. Nidia Moculescu a slăbit 10 kilograme în două luni. Uite la ce dietă a apelat.

În urmă cu aproximativ un an, Nidia Moculescu s-a îngrășat peste 10 kilograme în doar 3 luni din cauza unor pastile.

Dar, ambițioasă din fire, Nidia a pus pe fugă kilogramele în plus. Cu o dietă corectă și sport, vedeta a ajuns să aibă un look de invidiat.

Dieta la care a apelat Nidia Moculescu

Într-un interviu pentru click.ro, Nidia Moculescu a mărturisit care sunt trucurile la care a apelat pentru a avea un corp perfect.

“Merg de trei ori pe săptămână la sală. Am slăbit 10 kilograme în două luni cu ajutorul unei diete și a unor exerciții date de Carmen Fit. Dacă vrei să slăbești este foarte important să nu sari peste mese și să nu te înfometezi. Trebuie să mănânci de trei ori pe zi și să ai două gustări. Important este să renunți complet la zahăr. Folosește ștevie, bea apă, nu sucuri, nu ceaiuri, apă și dacă îți este poftă de paste, de exemplu, ia exemplul italienilor, care mănâncă numai făinoase și sunt slabi, pentru că folosesc numai grâu dur . În loc de dulciuri, consumă fructe și dacă trebuie neapărat să mănânci ceva dulce, alege alimente fără zahăr. Nu cred în această frică de gluten. Există intoleranță la lactoză, dar la gluten, nu am auzit pe nimeni spunând că îi ies bube dacă mănâncă o baghetă. Pâine integrală, două felii pe zi și sunt suficiente. Și așa slăbești până nu mai vrei”, a declarat Nidia pentru click.ro.

 

Foto:libertatea.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete