Niculina Stoican, reacție neașteptată când a fost sunată de amanta soțului: „Soțul tău mă iubește”

Niculina Stoican este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Aceasta este căsătorită de ani buni cu Vasile Stănescu, însă în căsnicia lor au fost și situații mai puțin plăcute. Una dintre ele povestită chiar de artistă.

Niculina Stoican a dezvăluit că partenerul său de viață a avut acum câțiva ani un moment de rătăcire și a înșelat-o. Aceasta a mărturisit că gelozia nu-și are rostul într-o căsnicie bazată pe încredere și tocmai de aceea i-a oferit un răspuns inedit femeii care a sunat-o și i-a zis că Vasile Stănescu are o relație amoroasă cu ea.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: Știi, soțul tău mă iubește. I-am spus: Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu', a spus Niculina Stoican, la Antena Stars, potrivit cancan.

Dincolo de aceste probleme de cuplu, îndrăgita artistă a mai trecut prin clipe dificile atunci când soțul ei a fost închis. În anul 2014, acesta a obținut ilegal rambursări de TVA și a stat în închisoare 3 ani, deși sentința era dublă.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele', a mărturisit în urmă cu patru ani Niculina Stoican în cadrul emisiunii ‘Dincolo de aparențe’ de la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete