Nicoleta Voica, surpriză pentru fanii săi. Cum îi va ghida spre o viață sănătoasă?

Nicoleta Voica este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Cântăreața a reușit să slăbească 35 de kilograme și împreună cu soțul ei, Alin, vor demara un proiect, chiar în prag de sărbători.

Invitată la Antena 1, Nicoleta Voica a dezvăluit planurile sale de viitor pe care le are împreună cu soțul ei. Aceasta a reușit să ajungă la o siluetă de vis, iar acum se pregătește să dea startul unui proiect drag care are ca scop îndrumarea fanilor săi spre o viață sănătoasă și echilibrată.

„Ne lăudăm cu foarte multe, dar în primul rând, eu și soțul meu am creat pe Facebook un grup care se numește Maratonul Perseverenților, pentru că a fi perseverent înseamnă a reuși, musai a reuși. Asta se ocupă cu sfaturi clare, cu îndrumări prin exemplul personal și cu nutriție sănătoasă.

Când spun sănătoasă, spun echilibrată din punct de vedere nutrițional și, bineînțeles, luând și aportul acela de nutrienți de care avem nevoie. Pentru asta, soțul meu, Alin, care se ocupă de nutriție de 20 de ani oferă consultanță gratuită', a dezvăluit îndrăgita artistă la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Nicoleta VoicaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Acum mai bine de trei ani, Nicoleta Voica ducea o luptă grea cu numărul de kilograme. Mai exact, ea avea 98 de kilograme, iar pentru că nici o dietă nu îi aducea rezultatele dorite a apelat la chirurgie. Astfel, vedeta s-a lăsat pe mâna medicilor și aceștia i-au făcut o operație Gastric Sleeve, mai exact și-a micșorat stomacul.

În urma acestei intervenții, artista a ajuns acum la 63 de kilograme și cu ajutorul soțului ei, Alin Bagiu a reușit să își construiască un plan alimentar sănătos și echilibrat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete