Nicoleta Nucă devine mamă și pleacă din țară „într-o casă superbă, undeva prin Bali”

Anul 2020 a fost extrem de dificil pentru toți artiștii din România. Pandemia și situația din țară le-au pus piedici și nu au mai avut spectacole, concerte, ceea ce i-a împins pe aceștia să ia decizii drastice pentru viitorul lor și a celor dragi.

Printre ei se numără și îndrăgita cântăreață, Nicoleta Nucă. De curând, vedeta le-a mărturisit fanilor că vrea să se mute din România. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, drept urmare vorbește foarte des cu admiratorii săi.

Mai mult de atât, aceasta le-a răspuns pe Instagram la numeroase întrebări. Unele erau legate de proiectele sale muzicale, de modalități de îngrijire corporală sau sport. Surpriza a venit din partea unei persoane care a întrebat-o pe Nicoleta Nucă cum își vede ea viitorul în următorii zece ani.

Artista a lăsat să se înțeleagă faptul că și ea s-a gândit destul de intens la acest aspect, deoarece răspunsul a fost dat cu rapiditate. Dorințele sale sunt mărețe, frumoase și pline de emoție, însă suprinzătoare a fost mărturisirea Nicoletei referitoare la plecarea din țară. Ea a spus că s-ar muta acolo unde Lora a fost blocată din cauza pandemiei.

„Mă văd în continuare artist, făcând muzică. Pe lângă asta mă văd mamă, mi-aș dori un copil al meu și vreo doi adoptați, multe animale, locuind într-o casă superbă, undeva prin Bali.

Mi-aș mai dori să fiu fondatoarea unei organizații care lucrează activ în ajutorarea umanitare și, mai ales, în combaterea violenței asupra animalelor. Îmi mai doresc să construiesc adăposturi pentru animalele de pe străzi', a fost răspunsul dat de Nicoleta Nucă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete