Nicoleta Nucă, detalii emoționante despre familia sa: „Cu tata am avut o relație…”

Nicoleta Nucă este una dintre artistele din România care s-a făcut remarcată prin talentul său. Ea a participat la multe competiții muzicale, iar în 2014 a ajuns alături de Ștefan Bănică Jr. până în galele emisiunii „X Factor'.

Nicoleta Nucă a cunoscut succesul în 2015 când a lansat piesa „Nu sunt', piesă care a fost multă vreme în topurile muzicale din România și Republica Moldova. De-a lungul anilor, cântăreața a avut numeroase colaborări de succes cu artiști de la noi din țară.

Recent, vedeta în vârstă de 27 de ani a vorbit la Antena Stars despre viața sa personală și despre părinții săi. Frumoasa cântăreață a mărturisit că mama sa a susținut-o de mică în alegerile sale și cu timpul i-a devenit prietena cea mai bună.

„De mică, mama, adică ea a fost cumva primul meu susținător, dar totodată și cel mai mare critic pentru că mai mereu a văzut foarte realist anumite lucruri, poate câteodată a fost chiar prea dură. (…) Cred că mama mea a știut când să se oprească din a fi mama aia severă și să facă schimbul cu mama prietenă', a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

Pe de altă parte, se pare că relația cu tatăl său a fost diferită și nici acum lucrurile nu s-au schimbat. Nicoleta Nucă a precizat că acesta a fost un pic mai dur cu ea, însă atitudinea sa era un mod de a o pregăti pentru viață.

„Cu tata am avut o relație mai tensionată. Era mult mai sever, în sensul că este de modă veche. Mama mea era mai tinerească așa la gândire, mă susținea în tot felul de chestii, bineînțeles cu limită. (…) Tatăl meu fiind de modă veche, în continuare este așa, să am grijă să nu mă fac de râs', a mai spus cântăreața.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete