Nicoleta Luciu, tratament de 1000 de euro pe lună pentru problema sa de sănătate: „Nu am mai avut”

Nicoleta Luciu (41 de ani) a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor.

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Luciu a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă, dar și ce tratament trebuie să urmeze lunar. Pentru a avea rezultate, vedeta a fost nevoită să vină periodic în Capitală. În urma numeroaselor controale, medicii au stabilit că suferă de alopecie. Afecțiunea presupune în principal rărirea părului de pe cap până la dispariția acestuia, dar și a sprâncenelor sau din alte zone ale corpului.

Potrivit Redacția, Nicoleta Luciu a scos din buzunar peste 1000 de euro pe lună pentru a urma tratamentul. Din fericire, organismul a răspuns pozitiv, iar acum vedeta se bucură din nou de o podoabă capilară sănătoasă.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute.',a scris Nicoleta Luciu, pe rețelele de socializare, potrivit sursei citată mai sus.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au trei fii și o fiică, Zsolt Junior (12 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (9 ani), cărora frumoasa vedetă le oferă întreaga ei atenție și nu-și mai dorește să revină pe micile ecrane. Mai mult decât atât, ea își ajută partenerul de viață cu proiectele lor private.

Potrivit declarațiilor ei, Nicoleta Luciu a primit multe oferte de a reveni în televiziune, însă consideră că lucrurile s-au schimbat foarte mult și ea nu se mai regăsește în proiectele propuse.

„Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată.

Sunt prea bătrână să mai apar la televizor. Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap’, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Playtech.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete