Nicoleta Dragne, apariție uimitoare la TV

Nicoleta Dragne este cea mai recentă concurentă a emisiunii „Bravo ai stil! Celebrities', de la Kanal D. După eliminarea lui Carmen Negoiță, apariția Nicoletei a stârnit numeroase vociferări. Iar juriul a mărturisit uimit: „În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!'

Nicoleta Dragne nu este un nume nou în televiziune. Ea a mai participat la un reality-show, la Antena 1, în emisiunea „Insula iubirii', iar acum este mama unui băiețel. Apariția în cadrul competiției „Bravo ai stil' le-a luat prin surprindere pe concurentele cu „vechime', mai ales că Nicoleta a lansat o provocare surprinzătoare chiar de la început. Un joc de ghicit… pe dezbrăcate. Nicoleta a uimit și cu figurile sale de gimnastică, stârnind reacții amuzante. „Asta urma să fac eu azi, ca să știți că nu m-am luat după ea', a mărturisit una dintre concurente, spre deliciul celor din platou.

Nicoleta Dragne: „Mai mult decât un pariu pus cu mine'

Competiția devine tot mai intensă, mai ales că prieteniile de la început încep să se șubrezească, iar fetele să treacă la amenințări. De altfel, Carmen Negoiță, după eliminarea din competiție, a făcut câteva dezvăluiri din culisele emisiunii:

„Este o jurizare extrem de subiectivă, se dau note în așa fel încât să se creeze frustrări, sunt preferințe personale, nu știu pe ce bază sunt făcute, dar jurizarea lasă de dorit. În această competiție este vorba despre cine este mai guraliv, cine comentează mai mult, cine își dă cu părerea sau cine face spectacol, cine se târăște pe jos.'

În ceea ce o privește pe Nicoleta, aceasta are o altă viziune:

„Pentru mine, participarea la ‘Bravo, ai stil! Celebrities este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoțiile atunci când sunt în centrul atenției. De asemenea, este o provocare în ceea ce privește stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât și o lecție având în vedere faptul că am ocazia să deprind informații corecte legate de stil'.

Nicoleta DragneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea?

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete