Nicole Kidman, declarație uluitoare despre fostul soț Tom Cruise și rolul de părinte: „Am fost rănită”

Nicole Kidman este una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, dar când vine vorba de viața ei personală, preferă să o păstreze departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, a existat întotdeauna un interes pentru relațiile vedetei, iar căsătoria ei cu Tom Cruise între 1990 și 2001 a fost intens mediatizată. Într-un nou interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, vedeta de la Hollywood și-a exprimat părerea despre felul în care presa a asaltat-o atunci.

„Eram tânără. Cred că am oferit-o?', a mărturisit Nicole Kidman râzând.

„Poate că am devenit un pic mai îngrozitoare, dar încerc mereu să fiu cât mai deschisă. Prefer să trăiesc în lume așa… Uneori sunt precaută și am fost rănită, dar în același timp prefer mult o abordare caldă decât o abordare închisă, înțepătoare. Soțul meu, Keith, spune că atunci când m-a întâlnit, a spus: `- Ce mai face inima ta?` Și, se pare, am răspuns: `Deschide-o`”, a mai continuat actrița.

În interviu, vedeta Big Little Lies s-a deschis și despre rolul său de părinte. Actrița este o mamă devotată celor patru copii. Împreună cu Tom Cruise îi are pe Bella (28 ani) și Connor (26 ani). Cu actualul soț Keith Urban îi are pe Sunday (13 ani) și Faith (10 ani).

„Nu am o viață socială activă. Am munca mea, am familia mea, am propriul meu peisaj interior pe care îl explorez. Aleg asta probabil mai mult decât aleg să mă duc la o petrecere', a spus ea.

În ceea ce privește relația sa puternică cu Keith, ea a adăugat: „Lucrăm constant la ea, dar relația noastră se bazează foarte mult pe dragoste, așa că există o cantitate enormă de oferit și de luat. Vreau să aibă cea mai bună viață pe care o poate avea și el răspunde la fel. Ne place foarte mult să fim părinți.'

Los Angeles.CA.USA.  LIBRARY. Nicole Kidman and Tom Cruise  in around 1994. 
LMK30-090721LLUO-001
Laura Luongo/PIP-Landmark Media
WWW.LMKMEDIA.COM.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Actrița a petrecut majoritatea pandemiei acasă în Australia, unde a petrecut câteva luni filmând Nine Perfect Strangers. Vedeta iubește să fie acolo, deoarece este aproape de mama ei Janelle și sora Antonia, care îi ajută pe Nicole și Keith să aibă grijă de copii când lucrează.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete