Nicole Cherry, reacție neașteptată la adresa fanilor: „Nu îmi mai dați…”

Nicole Cherry este proaspăta mămică din lumea mondenă a României. Tânăra de 22 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă pe 27 noiembrie.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De când a aflat că va deveni mămică, ea a împărtășit cu fanii săi toate stările prin care a trecut și toată evoluția sarcinii. Fiind extrem de apropiată de urmăritorii săi, ea încearcă să le răspundă fiecăruia la curiozitățile pe care aceștia le au, însă un subiect extrem de sensibil a făcut-o să răbufnească.

Micuța Anastasia a venit mai devreme cu câteva zile decât se aștepta artista, aceasta având termen aproape de ziua sa de naștere, adică 5 decembrie. Imediat după ce a fost externată, cântăreața a fost asaltată cu o mulțime de felicitări, dar și mesaje despre îngrijirea și hrănirea micuței.

Nicole Cherry s-a filmat în timp ce își alăpta fetița și le-a transmis fanilor să înceteze cu criticile privind alăptatul, deoarece nu știu cum stau, de fapt, lucrurile.

„Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog! Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!', a spus Nicole Cherry, în InstaStory-ul de pe Instagram.

262612401_471849524302748_6597462943527938516_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Micuța Anastasia s-a născut pe 27 noiembrie, iar la scurt timp Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani a povestit fanilor primele impresii. Emoțiile au fost cât casa, iar sentimentele de iubire i-au invadat sufletul. Potrivit declarațiilor sale, familia va fi alături de ea și o va ajuta să se acomodeze cu fetița nou-născută.

„E minunată! Nu că este a mea, dar este minunată! M-am topit! Nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru toate mesajele, pentru că am primit foarte multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând! Suntem bine', a declarat cântăreața la scurt timp după ce a născut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete