Nicole Cherry, dezvăluire uluitoare despre nunta sa cu Florin Popa: „Nu vreau să…”

Nicole Cherry a anunțat, recent, că va deveni mamă pentru prima oară anul acesta. „Cireșica' poartă în pântece fetița iubitului ei, Florin Popa.

Spunem iubit, deoarece cei doi nu sunt căsătoriți, dar se pare că au în plan să devină o familie cu acte în regulă, însă nu pandemia îi împiedică.

Una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei este atunci când bate lângă inima ei o altă inimioară. Cântăreața nu este căsătorită cu tatăl micuței ei și potrivit celor spuse de ea, acest lucru nu reprezintă o prioritate pentru ei și le-ar plăcea să aibă aproape toate persoanele dragi la marele eveniment, însă restricțiile încă în vigoare îi împiedică. Ea poartă pe deget un inel pe care i l-a oferit Florin, însă nu este cel oficial.

„Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.

Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile', a declarat Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete