Nicole Cherry, despre despărțirea de tatăl fetiței sale: „O să fiu la fel de fericită”

Nicole Cherry este însărcinată pentru prima dată la doar 23 de ani. Tânăra artistă a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații neașteptate despre despărțirea de Florin, tatăl fetiței sale.

nicole cherry gravidaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Între Nicole Cherry și Florin este o diferență de 8 ani, el fiind mai mare decât ea. Cântăreața nu a ținut cont niciodată de vârstă, dar nici de vorbele celor din jur. Mulți au spus că Nicole s-a grăbit să facă un copil, însă ea și-a dorit să fie o mamă tânără.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Nicole Cherry a vorbit și ce s-ar întâmpla în cazul în care ea și Florin s-ar despărți. Artista nu vede asta un capăt de lume și susține că va fi la fel de fericită și dacă nu va rămâne cu el.

Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam: dar de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil Săgetător. După, ne-au luat emoțiile, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă', a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță'.

Cum și-a anunțat Nicole Cherry familia că e însărcinată

Se pare că prima persoană care a aflat că artista urmează să fie mamă nu este iubitul ei Florin, ci mama ei, apoi sora. Mama vedetei s-a bucurat enorm și i-a spus să-i trimită testul surorii sale, Carla.

Nicole Cherry și Florin așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă fetița în brațe, termenul pentru naștere fiind în luna decembrie. Vedeta ar putea naște chiar de ziua sa, fiind născută pe 5 decembrie.

Foto: Facebook
Citeste și:

Andreea Antonescu, victima unui atac violent chiar la ea în casă: „A intra cu un cuțit'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete