Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi. Ce spune artista despre dublul eveniment: „Sunt stresată un pic”

În această lună, Nicole Cherry își va creștina fetița și se va căsători civil cu Florin. Artista a decis să facă dublu eveniment, astfel că emoțiile sunt cu atât mai mari pentru ea.

De câțiva ani buni, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa. Cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni și sunt extrem de fericiți. În luna mai, aceștia au decis să se căsătorească civil și să facă și botezul micuței Anastasia. Va fi un dublu eveniment, astfel că pregătirile sunt mult mai multe, iar emoțiile și mai puternice.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo.

Cred că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!', a mărturisit frumoasa cântăreață pe pagina de Instagram.

Nicole-Cherry-si-AnastasiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit'

Are de gând să facă și cununia religioasă, însă nu a stabilit încă data la care va avea loc nunta. Acum Nicole Cherry se concentrează pe botezul micuței Anastasia.

„În luna mai, atunci când vom face botezul Anastasiei, eu și Florin vom avea și cununia civilă, dar adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit. Acum, ne vom axa doar pe botezul micuței noastre, nu pe noi doi.

Chiar și invitația am făcut-o strict pentru botez. Ne dorim ca toată lumea, și noi de altfel, să acordam toată atenția acestui eveniment. Acum, este cu și doar despre Anastasia', a declarat Nicole Cherry pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete