Nicole Cherry a fost criticată că a devenit mamă prea repede: „Sunt femeie, nu sunt copil cu copil”

Nicole Cherry a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar „Fain&Simplu', unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre familia sa și carieră. Artista a povestit că a fost criticată că a devenit mamă mult prea devreme.

În anul 2022, Nicole Cherry a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care i-a schimbat complet viața. La 24 de ani, cântăreața are familia la care visa dintotdeauna și este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase din viața ei. Are un soț care o iubește necondiționat și o fetiță care îi umple inima de bucurie în fiecare zi.

Cu toate acestea, Nicole Cherry a fost criticată de mai mulți oameni că a devenit mamă mult prea repede, lucru ce a deranjat-o extrem de mult.

„Sunt femeie, nu sunt copil cu copil, iar 2022 m-a maturizat enorm, a fost un an în care nu am mai avut voie să fiu copil. (…)

Am primit hate în social media, întrucât oamenii au considerat că eu sunt un copil la 23 de ani și n-am voie să fiu mamă la această vârstă', i-a mărturisit vedeta lui Mihai Morar în podcastul „Fain și simplu'.

Deși are 24 de ani și a realizat o mulțime de lucruri până acum, Nicole Cherry este văzută în continuare ca un copil de cei din jurul ei.

„Ba da și mă deranjează. Chiar dacă sunt copil cu copil, așa cum spun unii, eu cred că sunt destul de matură și cred că am demonstrat multe lucruri. Cred că ar trebui să mă vadă altfel. Cred că pot să porți o discuție cu mine, chiar dacă nu am avut multe experiențe sau nu am avut multe experiențe precum alte fete. (…) Eu cred că am destulă experiență.'

nicole-cherry-si-anastasia-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nicole Cherry și-a ajutat financiar familia

„Am stat în același apartament din Rahova până ne-am mutat, la vârsta mea de 18 ani, când am cumpărat o casă din banii mei. Aduc bani acasă de la 14 ani. Dar nu-mi place să spun că-i întrețin. Până la 14 ani, cine m-a crescut? Da, avem banii la comun. Chiar dacă Florin este noul membru în echipa mea, tata continuă să meargă cu mine la concerte', a povestit tânăra artistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete