Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată la 22 de ani cu primul copil

Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului. Artista e însărcinată la 22 de ani cu primul copil

Nicole Cherry va deveni în curând mamă. Cântăreața în vârstă de 22 de ani e însărcinată cu primul copil. Acum, aceasta a anunțat sexul bebelușului din burtică într-un mod inedit!

Pe 8 iunie, Nicole Cherry a dezvăluit că este însărcinată. Vedeta a postat în mediul online o imagine cu ea și cu iubitul în care i se vede perfect burtica de gravidă. Cântăreața a făcut atunci și primele declarații pe rețelele de socializare.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati', a notat ea.

Astăzi, 9 iunie, tot pe internet, tânăra artista a publicat alte două imagini cu ajutorul cărora le-a spus fanilor sexului bebelușului. Va fi mamă de fetiță. Și-a accesorizat pisica cu un batic special pe care scrie „O să am o surioară'.

„O să avem o cireșică', a anunțat de data aceasta Nicole Cherry.

De câțiva ani de zile, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Florin Popa. Cei doi locuiesc împreună, dar nu sunt căsătoriți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete