Nicolae Botgros, decizie șocantă luată cu puțin timp în urmă: „Este important să înțeleagă lumea că…”

În urmă cu aproximativ o lună, Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, a încetat din viață. Aceasta avea 68 de ani și suferea de mai mulți ani de cancer la colon. În decurs de o săptămână, a fost supusă la trei operații chirurgicale, însă fără succes.

Nicolae Botgros a fost devastat, iar pierderea celei care i-a fost parteneră timp de jumătate de secol și-a pus amprenta pe sufletul, dar și pe chipul acestuia. Durerea va trece cu timpul, dorul se va accentua, însă viața merge mai departe.

Cu toate acestea, marele dirijor a publicat în mediul online o fotografie lângă locul unde își doarme soția sa somnul de veci și din care reiese durerea pe care cu greu o poate depăși. De asemenea, a scris un mesaj prin care își anunță retragerea din spațiul online, dorindu-și să își plângă durerea în liniște și prin muzică.

„Dragii mei prieteni,
Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la mai puțin bine'…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.
🙏
Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ȘI' Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.
Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.
Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.
🙏
Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!
Cu drag de voi,
Nicolae Botgros.'

Admiratorii săi au reacționat în număr foarte mare și i-au transmis mesaje de încurajare și putere de a trece peste această cumpănă.

„Sunt foarte trist să vă văd ața… cuvintele noastre sunt de prisos. Timpul poate fi leac sufletului dv. Doar trebuie să știți că suntem alături și ca artiști dar și ca oameni', „Maestre, viața merge înainte! Nu vă rupeți de lume, nu-i părăsiți pe cei ce vă iubesc', „Capul, sus! Avem nevoie de dumneavoastră, mai ales copiii', sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit maestrul dirijor la anunțul său.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete