Nicolae Botgros, de nerecunoscut la prima apariție publică după moartea soției sale

În urmă cu aproximativ o lună, Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, a încetat din viață. Aceasta avea 68 de ani și suferea de mai mulți ani de cancer la colon. În decurs de o săptămână, a fost supusă la trei operații chirurgicale, însă fără succes.

Nicolae Botgros a fost devastat, iar pierderea celei care i-a fost parteneră timp de jumătate de secol și-a pus amprenta pe sufletul, dar și pe chipul acestuia. Durerea va trece cu timpul, dorul se va accentua, însă viața merge mai departe. Motiv pentru care marele dirijor și-a reluat activitatea și a apărut alături de Constantin Enceanu și alți artiști la un eveniment pe care îl aveau planificat.

Constantin Enceanu a postat câteva fotografii pe contul său personal de Facebook alături de maestrul dirijor și ceilalți artiști.

„Alături de Maestrul, Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău, la o nuntă frumoasă din Constanța!', a scris artistul în dreptul fotografiilor.

Secretul lui Nicolae Botgros1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au lăsat numeroase comentarii, printre care și mesaje care fac referire la felul în care maestrul dirijor s-a schimbat după moartea Lidiei Bejenaru.

„Nu mai este maestru Botgros cum era înainte de a muri soția. Dzeu să îl întărească și să-i dea sănătate și liniște sufletească', a fost mesajul unui internaut, iar interpretul de muzică populară a răspuns: „Este normal, a trăit cu doamna o viață de om!'.

Imediat după moartea Lidiei Bejenaru, maestrul s-a mutat împreună cu fiul său, Corneliu, deoarece nu poate sta singur în locul unde a stat timp de cinci decenii cu soția sa.

„Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia’, a povestit dărâmat, Nicolae Botgros, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete