Nici în vacanță nu se poate abține de la gătit

A făcut ce-a făcut și tot în bucătărie a ajuns, chiar dacă este în vacanță. Aflat în concediu în Grecia, alături de soție și de cele două fiice ale sale, Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și a pregătit, chiar el, prânzul pentru familie.

Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite', și-a luat o binemeritată pauză de la emisiune și a plecat cu familia în Grecia. A lăsat deoparte emoțiile și supărările în urma finalei celui de-al nouălea sezon, când a făcut până și un Live pentru a povesti din culisele emisiunii, pentru a savura câteva momente de relaxare.

„Îmi recapăt energia'

Dacă în ceea ce privește emisiune, juratul s-a putut deconecta, în privința gătitului, acesta a povestit pe pagina de socializare: „Am intrat în bucătărie azi și am gătit niște paste cu pesto pentru fetele mele, dar și pentru angajații de la restaurantul resortului. Mi se pare fascinant că de fiecare dată când gătesc, indiferent ce gătesc, îmi recapăt energia și cheful de viață! P. S. Promit să împărtășesc cu voi locurile în care am stat în vacanța noastră aici!'.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate: „Super tare! Nu poți sta departe de ceea ce este pasiune în viața ta! Felicitări! Pastele arată demențial! Concediu plăcut în continuare!', a spus cineva. „Trahana Dulce ( lapte dulce) sau Trahana Xino (cu lapte acru). Am ambele variante, dar se mănâncă la noi în Ipiros iarna! Vă aștept!'. 

Vacanță, dulce vacanță

După un an fără ieșiri, anul acesta, familia Dumitrescu a optat pentru o vacanță prelungită. „Anul acesta am profitat şi am găsit câteva locuri mai izolate prin Halkidiki. Încă suntem pe aici şi intenționăm să stăm până în august. Aceasta este priveliştea mea preferată, zi de zi, plajă, somn, plajă, restaurant, somn. Când mă întorc îmi iau și permisul, dau traseul și vă anunț să nu ieșiți pe stradă zilele alea', a scris Florin Dumitrescu.

Citește și: Alex Velea a repetat un an școlar

Foto: Facebook/Chef Florin Dumitrescu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete