NETFLIX le va închide conturile abonaților care au dat acces altor persoane, în afara casei lor

Compania Netflix trimite e-mailuri către clienții care încalcă regulile începând de astăzi – așa că fii atent la căsuța de e-mail. Primii vizați sunt abonații din Marea Britanie și Statele Unite. Urmează celelalte țări.

Dacă doriți să continuați să oferiți accesul în afara casei dvs., va trebui să plătiți 7,99 USD/4,99 GBP pe lună pentru fiecare membru suplimentar.

Compania de streaming a avertizat de luni de zile cu privire la această măsură – dar a fost programată să înceapă în luna mai 2023.

„Un cont Netflix este utilizat de o singură gospodărie', a avertizat Netflix

„Toți cei care locuiesc în acea gospodărie pot folosi Netflix oriunde s-ar afla – acasă, în deplasare, în vacanță – și pot profita de noi funcții precum Transfer Profil și Manage Access and Devices. Începând de astăzi, vom trimite un e-mail membrilor care partajează Netflix în afara gospodăriei lor din Statele Unite/Regatul Unit.'

E-mailul îi avertizează pe utilizatori că toate sloturile conturilor lor Netflix sunt strict pentru persoanele cu care locuiesc – și pentru nimeni altcineva. În continuare se specifică faptul că puteți viziona aplicația Netflix din mers sau când călătoriți. Dar dacă partajați în mod constant dispozitivul/contul Netflix cu alte persoane din afara casei dvs., veți fi amendat sau accesul va fi revocat.

Netflix a spus că puteți verifica cine vă folosește contul în secțiunea Setări și puteți deconecta dispozitivele care nu ar trebui să aibă acces. De asemenea, a recomandat schimbarea parolei dacă oamenii încă vă folosesc contul. Netflix a mai spus că există opțiuni disponibile pentru persoanele care doresc să-și partajeze abonamentul. Aveți opțiunea de a transfera un profil, ceea ce vă permite să mutați un profil de vizionare într-un nou abonament plătit de altcineva.

Alternativ, puteți plăti pentru un membru suplimentar, ceea ce vă permite să vă împărtășiți contul Netflix cu altcineva care nu locuiește cu dvs.

Acest lucru vă va costa o sumă suplimentară de 7,99 USD/4,99 GBP pe lună pentru fiecare nou membru.

Este important să rețineți că această opțiune nu este disponibilă dacă „plătiți pentru Netflix printr-o terță parte sau ca parte a unui pachet'.

Dacă inviți un membru suplimentar pentru 7,99 USD/4,99 GBP, acesta își va obține propriul cont și parolă.

Și acești membri suplimentari vor trebui să aibă 18 ani sau mai mult și să locuiască în aceeași țară cu contul tău.

În alte țări abonații au reacționat deja cu furie și frustrare:

„Ei bine, la revedere @Netflix, să ai drum bun. Trebuie să plătești 7,99 USD pentru fiecare persoană din afara gospodăriei tale', a scris un utilizator pe Twitter.

Un altul a postat pe Twitter: „Netflix va începe să trimită e-mailuri pentru a-și anunța căderea.'

Și unul a spus: „7,99 USD+ abonament, Netflix va pierde mulți abonați în loc să câștige'.

Un altul a scris: „Hahahaha nimeni nu plătește 7,99 în plus pentru a distribui contul. Netflix este pe cale să piardă o mulțime de abonați'.

Creatina. Ce este creatina și ce beneficii are?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri