Nepoata prințesei Diana s-a logodit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Lady Kitty Spencer?

Nepoata prințesei Diana s-a logodit

Nepoata prințesei Diana s-a logodit! În vârstă de 29 de ani, Lady Kitty Spencer pare hotărâtă să facă pasul cel mare alături de bărbatul care a cucerit-o și care este cu 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Kitty Spencer și Michael Lewis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar între cei doi se pare că lucrurile devin din ce în ce mai serioase. Presa britanică notează că nepoata prințesei Diana s-a logodit cu celebrul om de afaceri a cărui avere este estimată la aproximativ 80 de milioane de lire sterline.

Nepoata prințesei Diana s-a logodit. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Lady Kitty Spencer?

Bărbatul cu care Kitty Spencer își dorește să își împartă viața este cu cinci ani mai în vârstă decât propriul său tată, dar acest lucru nu pare a fi un obstacol în calea fericirii celor doi îndrăgostiți.  Michael Lewis are 61 de ani, în timp ce nepoata prințesei Diana a împlinit 29 de ani pe 29 decembrie.

O sursă apropiată celor doi a dezvăluit că Lady Kitty Spencer a fost cerută în căsătorie chiar înainte de Crăciun, în timpul vacanței pe care ea și iubitul ei au petrecut-o în Cape Town.

“Michael a cerut-o în căsătorie pe Kitty chiar înainte de Crăciun. Au mers în Cape Town de sărbători și ea i-a dat vestea cea mare mamei ei și întregii familii. Michael este iubit de toată lumea. Dincolo de bogăția lui, el este un om foarte umil și modest.”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit dailymail.co.uk.

Lady Kitty Spencer nu a confirmat zvonurile despre logodnă și nici iubitul ei nu a oferit o declarație oficială pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, cei doi nu și-au ascuns niciodată relația, fiind fotografiați de mai multe ori împreună, în diferite ipostaze.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lady Kitty Spencer.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Alina Eremia, primele declarații după operația suferită. Cum se simte cântăreața?

Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Prințul Harry și Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Renunță la rangul de membri seniori' ai familiei regale britanice. Care este motivul?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete