Nea Marin, primele declarații după ce s-a zis că a lovit-o pe Daniela Crudu: „A plecat din țară, e treaba ei.”

Nea Marin neagă că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu în cap, așa cum a apărut recent în publicația CANCAN. Celebrul coregraf a avut o situație tensionată cu fosta asistentă TV în una dintre edițiile emisiunii „Poftiți pe la noi'.

În urmă cu câteva luni, Daniela Crudu a avut o ieșire nervoasă în show-ul „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară' și s-a certat cu nea Marin. Fosta asistentă TV a aruncat cu niște flori în prezentator, după ce acesta s-a legat de operațiile estetice pe care ea și le-a făcut de-a lungul anilor.

Daniela Crudu este operată la nas, buzele injectate cu acid hialuronic, are implant mamar, injecții cu botox și sprâncenele tatuate.

„Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta. Până când? Eu te respect, dar nu mă jignești în halul ăsta! Până când? Până când să te suport? Cum să spui așa? Eu sunt fată bună, mă faci nasoală, mă faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau să stau', a spus ea. Nea Marin declarase: „Arată-mi și mie o fotografie cu tine înainte să te ciopârțești. Eu vreau să te văd. Arăta atât de bine Cruduța înainte, era un copil din ăla pur, curat, era frumoasă! Mie îmi plăcea de ea cum era!'.

nea-marin-marin-barbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Recent, în CANCAN s-a scris că nea Marin ar fi lovit-o cu pumnul în cap pe Cruduța în urma discuției aprinse pe care au avut-o la filmări. „Nu pot comenta subiectul vostru. Nu am voie să vorbesc!', le-a spus Daniela jurnaliștilor care au sunat-o să afle adevărul.

Nea Marin neagă această poveste și susține că nu a lovit niciodată o femeie. „N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăstia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut', a spus nea Marin, pentru Impact.

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre', a mai adăugat Nea Marin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete