Nea Mărin a ajuns în presa internațională! A devenit celebru după ce l-a interpretat pe Donald Trump

Nea Mărin a ajuns în presa internațională! A devenit celebru după ce l-a interpretat pe Donald Trump

În noaptea de 31 decembrie, Dan Negru a sărbătorit alături de vedete majoratul Revelioanelor, iar show-ul excepțional, care a fost și lider detașat de audiență, a avut ecou în presa internatională.

Deghizarea celebrului Nea Mărin în președintele Trump a atras simpatia jurnaliștilor de la The Irish Post, care au redat momentele savuroase din platoul Antena 1.

Nea Mărin a ajuns în presa internațională

Pe poarta surpriză, Nea Mărin și-a făcut apariția cu un machiaj impecabil și o costumație care se încadra perfect în decorul de la Casa Albă. În aplauzele tuturor, acesta a cucerit scena printr-un moment de dans irlandez, combinat cu pași din dansurile tradiționale românești.

„Donald Trump şi dansurile irlandeze, într-un clip savuros, la o televiziune din România. Un bărbat deghizat în preşedintele Statelor Unite a apărut la Antena 1', a titrat publicația irlandeză The Irish Post care a apreciat programul postului în noaptea dintre ani.

Nea Mărin a mărturisit că reacția din presa internațională este un răspuns incredibil, mai ales datorită faptului că echipa care a fost în spatele apariției sale spectaculoase ca președintele Statelor Unite ale Americii a lucrat în jur de două ore și jumătate pentru a realiza machiajul. Fără a uita de simțul umorului care îl caracterizează, a declarat că dacă Donald Trump ar deprinde pașii de dans și el ar fi la fel de bogat ca cel mai influent om de peste ocean ,,ar face un întreg.' Talentul celebrului Nea Mărin i-a adus și faima internațională.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Nea Mărin, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Nea Mărin revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune: „De data aceasta telespectatorii vor fi și mai atrași!'

Nea Mărin și-a adus nepoții la TV, pentru prima dată: „Mergem pe bicicletă, mâncăm împreună'

Nea Mărin, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Va fi pentru prima oară în postura de concurent într-un reality-show

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete