„Ne bucurăm în ciuda lor” – campania care unește lumile Carla’s Dreams și AnimAliens Wines 

O ediție specială AnimAliens Wines – Carla’s Dreams, cu trei cupaje din celebre soiuri de struguri, disponibilă în România din luna octombrie. 

Carla’s Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și AnimAliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, produs de crama Castel Mimi, și-au unit eforturile într-o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Ediția specială AnimAliens Wines – Carla’s Dreams va conține trei vinuri:

  • cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2019); 
  • cupajul Rose Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2021);
  • cupajul White Dreams (Feteasca Regală și Fetească Albă, recolta 2021).

Carla’s Dreams: „Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la AnimAliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla’s Dreams și AnimAliens. Vă invităm să ne bucurăm în ciuda lor la un pahar de Red, White sau Rose Dreams. V-am cuprins!'

Reprezentanții AnimAliens Wines – Castel Mimi au declarat: „Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carlas Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim'.  

Vinurile AnimAliens Wine – Carla’s Dreams vor putea fi achiziționate în România din această lună, cu un cost începând de la 35 Lei la raft. 

Despre vinurile din colecție: 

Rosé Dreams

Un vin AnimAliens energetic de culoarea celui mai sfios răsărit. Buchetul său combină armonios aromele florale trandafirii cu cele de căpșuni. Gustul revigorant ascunde senzații dulci-acrii de piersici, barbaris și coarne de pădure. Treptat în postgust se evidențiază caracterul tânăr al vinului prin nuanțe de grapefruit.

Asocieri culinare: fructe de mare, crustacee și bruschette cu pâté.

Temperatura de servire: +10°C +12°C.

Culoarea vinului Rosé aminteste razele tinere ale Soarelui ce străpung bolta cerească în primele ore ale dimineții.

White Dreams:
Vin AnimAliens sec, rafinat, cu un cupaj din soiuri autohtone, de culoarea paiului cu reflexii străvezii. Buchetul aromatic este ușor și floral. Gustativ, vinul se prezintă prin nuanțe proaspete de măr verde, agriși și caise, cu un postgust citric și echilibrat, însoțit de o mineralitate plăcută.

Asocieri culinare: salate, tartine pe bază de somon sau caviar roșu, platouri cu cașcaval sau pește.

Temperatura de servire: +10°C +12°C.

Red Dreams:

Un vin tandru AnimAliens născut din fuziunea a trei soiuri roșii. Culoarea rubinie intensă reflectă aromele suculente de dude, mure și vișine, îmbrățișate frumos de taninuri picante.

Asocieri culinare: căprioară, carne roșie bine condimentată, fie coaptă la grătar, fie în sânge.

Temperatura de servire: +15°C +18°C.

Despre Castel Mimi

Castel Mimi, cu o istorie de circa 130 de ani de la construcție, este unul din renumiții producători de vinuri din Republica Moldova, care a devenit în ultimii ani un simbol turistic al țării și o importantă atracție din această regiune a Europei.

Castel Mimi produce peste 60 de articole de produse vinicole. Popularitatea acestora este în creștere pe piața internațională, acestea fiind exportate în circa 20 de țări, peste 70% fiind în statele europene, China și Japonia. 

Viile de unde provin vinurile produse de Castel Mimi sunt deosebite prin faptul că se află în apropierea râului Nistru, pe un sol bogat în minerale, iar din cauza volumului anual mic de precipitații, se execută de trei ori mai puține intervenții de tratament în vie, chiar și față de vii din regiunea Bordeaux din Franța. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial