Natalie Dormer, celebra actriță din Game of Thrones și Dinastia Tudorilor, a devenit mamă

În timpul podcastului That’s After Life!, Natalie Dormer, celebra actriță din Game of Thrones, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că în luna ianuarie a acestui an a devenit mamă.

„Cel mai bun lucru de făcut în timpul unei pandemii, este să rămâi însărcinată și să ai un copil', a glumit ea împreună cu gazdele Esther Rantzen și Adrian Mills.

„Simt că sunt un pic clișeu. Probabil că va sta într-un bar peste 30 de ani … spunând: Da, sunt un copil COVID! Cred că vor exista o mulțime de copii COVID, pentru că ce altceva ar putea face oamenii?', a adăugat ea.

Bebelușul este primul copil al Nataliei Dormer împreună cu partenerul ei, actorul David Oakes. Încă nu a postat fotografii și nu s-a afișat pe rețelele de socializare.

Și, deși bebelușul are doar 12 săptămâni, Dormer a spus că fiica ei a schimbat deja modul în care vede lumea.

„Are doar trei luni și este o bucurie absolută, dar nu mă voi mai plânge niciodată de durata ședințelor foto, deoarece lipsa somnului este altceva. Oamenii din jurul meu îmi spuneau că se vor schimba perspectivele asupra vieții, sistemul de valori, însă îmi dădeam ochii peste cap. Acum după primul copil, da, așa este. Mergi și le spui: Oh, wow!', a glumit ea.

Dormer a adăugat că se pregătește să se întoarcă la muncă în viitorul apropiat, poate într-un rol care îi va permite să rămână la Londra, aproape de familia ei.

„O să-mi fie foarte greu, cred. Nu aș vrea să-i traumatizez copilăria', a spus ea despre revenirea la muncă și părăsirea nou-născutului.

„Oamenii din industria în care mă aflu se bazează pe bone și fac asta dintr-un motiv, astfel încât să poată lua copii cu ei. Dar, vreau să spun pentru mine, acesta este momentul perfect pentru a reveni în scenă, pentru că atunci aș putea fi cu ea toată ziua. Dar cu COVID, cine știe când se va întâmpla asta', a continuat actrița.

Datorită West End, Dormer l-a cunoscut pe Oakes, după ce amândoi au jucat în piesa Venus in Fur în 2019.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete