Natalia Oreiro, transformare senzațională. Milagros din Înger Sălbatic arată total diferit

Natalia Oreiro sau Milagros din serialul Înger sălbatic a intrat în inima telespectatorilor din întreaga lume datorită talentului său actoricesc, dar și a înfățisării sale fără de cusur.

De-a lungul timpului, părul actriței a trecut prin numeroase schimbări. A cucerit cu bucle roșcate, dar la începutul anilor 2000 a încercat și culoarea părului negru.

În ultimii ani, aceasta și-a purtat podoapa capilară într-o culoare naturală, un șaten amețitor, dar de dragul unui rol și-a vopsit părul blond platinat, culoare care a transformat-o complet.

Natalia Oreiro, transformare senzațională

Actrița în vârstă de 44 de ani a făcut săptămâna aceasta câteva fotografii uimitoare, pe care le-a împărtășit și fanilor ei pe pagina sa de Instagram. Hair-stylistul de origine argentiniană, Sergio Lamensa, a lucrat pentru a crea o nuanță ușoară de întuneric. O astfel de schimbare serioasă este de obicei o provocare pentru specialiști, dar pentru Oreiro, rezultatul final a fost perfect.

Blondul platinat îi conferă feței un aspect foarte diferit, iar fanii ei adoră schimbarea, cei mai mulți dintre ei au remarcat cât de sexy este cu această culoare. Natalia Oreiro și-a schimbat look-ul de dragul unui rol.

Ea a primit rolul celebrei Evita Perón, a doua soție a președintelui argentinian Juan Domingo Perón, care a devenit o adevărată icoană în ochii localnicilor. A luptat pentru votul femeilor și în 1951 a devenit vicepreședinte al țării. Au fost realizate cărți, filme și musicaluri despre viața sa.

Actrița născută în Uruguay joacă în acest mini-serialul care va fi prezentat în 2022. Ea le-a spus fanilor de pe Instagram că acest rol este o provocare uriașă. Scenele sunt în prezent filmate în Argentina, întregul echipaj își pune inima și sufletul în acest proiect, așa că abia așteaptă lansarea seriei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete