Narcisa Suciu: „Mi-am pierdut mama când era foarte tânără”

Narcisa Suciu are o voce inegalabilă, dar și o poveste de viață emoționantă. Stabilită de 12 ani în Finlanda, artista a povestit despre pierderea care i-a marcat destinul, dar și despre cea mai importantă persoană din viața ei.

Invitată în în cadrul emisiunii „La cină', de la Digi24, găzduită de Ionela Năstase și Adrian Hădean, aceasta a fost deschisă în legătură cu alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții și despre ceea ce nu a putut controla. Cum a fost, de exemplu, pierderea mamei.

„Eu mi-am pierdut mama când mama era foarte tânără. Mama avea 50 de ani, eu aveam 17 și până în momentul acela nu am fost atât de curioasă, încât să-i pun multe întrebări. Nu-mi imaginam că timpul nostru împreună o să fie atât de scurt. Sunt sigură că nici mama nu-și imagina lucrul ăsta și am ratat asta. Sunt întrebări pe care nu i le-am pus niciodată și la care n-o să-mi poartă răspunde nimeni altcineva niciodată. Pe măsură ce fiica mea, Daria, creștea, îmi punea întrebări legate de mama mea și mi-am dat seama că nu știu să-i răspund.'

De aici a și pornit ideea cărții concepute de Narcisa Suciu, „Mama, povestește-mi despre tine'. A luat un caiet al fiicei, s-a gândit la niște întrebări la care să răspundă și la faptul că o să-i ofere apoi caietul fiicei ei, ca amintire.

„Povestea ta nu poate s-o spună mai bine nimeni. Dacă cumva se întâmplă să pleci mai devreme decât prevede obișnuința, copiii n-o să afle povestea așa cum ai putea-o spune tu. Nici mama nu-și imagina că o să plece la 50 de ani. Avea 4 copii și o grămadă de treabă.'

Narcisa Suciu, despre fiica ei: „E o femeie extraordinară'

Cu lacrimi în ochi, artista a povestit despre faptul că i-ar fi plăcut s-o aibă pe mama ei în preajmă și acum: „Aș fi vrut să se uite acum la Daria și să spună, da, ai făcut bine'.

Artista a vorbit și despre viața personală și decizia de a-și crește fata singură. „Este impropriu spus că am fost mamă singură. Daniel (partenerul ei de la acea vreme) a fost foarte prezent pe toată perioada sarcinii și cât a fost Daria foarte mică, că pe urmă n-am mai putut fi noi împreună, asta-i altceva. Când eram tineri ne potriveam foarte bine, dar pe măsură ce creșteam nu mai eram chiar la fel. Și-apoi era și fratele cel mare, deci nu pot să spun că am fost mamă singură. Și niciodată n-am luat hotărâri mari fără să-l consult pe Daniel.'

Cât despre fiica ei, „Daria este o femeie extraordinară. Este foarte matură pentru vârsta ei. Are 23 de ani, vârsta la care am rămas eu însărcinată. E studentă la Arta și lucrează acolo (…) Am tendința să o controlez, să mă uit pe telefon tot timpul, dar eu n-o sun niciodată. Îi las ei alegerea asta, să mă sune când vrea și când are chef să vorbim'.

Narcisa SuciuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Andreea Marin, detalii despre relația cu actualul iubit

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete