Narcisa Suciu a trecut prin cumpăna vieții sale: „Infecția era răspândită și în sânge”

Narcisa Suciu a trecut prin momente de groază în urmă cu aproape două luni. Aceasta s-a simțit foarte rău și în cele din urmă a mers la spital pentru a vedea cauza stării sale de sănătate înrăutățită. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că apendicele său era perforat, iar infecția se întinsese foarte mult în organism.

Narcisa Suciu se poate considera un om extrem de norocos mai ales după ce a trecut prin ceva care se poate numi o cumpănă a vieții. Vedeta se simțea foarte rău și pe 18 iulie a mers la spital unde a descoperit că are apendicele perforat și deja dăduse în septicemie. Medicii au intervenit imediat laparascopic, iar recuperarea sa a fost extrem de rapidă, fapt care i-a surprins și pe specialiști.

„Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: Nu știu ce fel de corp ai. Și nu și-a explicat cum am venit pe picioare. Iar recuperarea s-a întâmplat foarte repede. (…) Cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparascopică. Pentru că dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos. Pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului.

Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge și clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică. Într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate', a declarat Narcisa Suciu, potrivit spectacola.ro.

După intervenție, medicii au ținut-o la Terapie Intensivă timp de patru ore, iar după aproape două săptămâni a fost externată, deoarece tratamentul a dat roade extrem de rapid. Primele zile acasă au fost mai dificile, deoarece simțea o oboseală acută, însă acum Narcisa Suciu și-a reluat activitățile și este foarte bine.

„Eu după operație am stat la terapie intensivă patru ore. După care m-am ridicat și am plecat în camera mea pe picioare. Eu fiind totuși în septicemie. Iar imediat de ziua următoare m-am ridicat și am plecat pe holurile de acolo. Pentru că trebuie să te ridici să te miști. Toată lumea de pe palierul acela se plimba pe hol.

În spital am stat 11 zile, iar când am venit acasă prima zi m-am simțit ok. Dar următoarele două zile am fost foarte obosită. Puneam capul jos și adormeam. Acum nu mai obosesc, am început să fac mișcare. Fac câte opt kilometri pe zi și nu mai obosesc deloc, mi se pare fantastic

Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta. Pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg. Dar nu are legătură cu sănătatea, apendicul e ceva pe care nu-l poți controla. Dar vreau să vorbesc cu un terapeut. Pentru că nu vreau să se adâncească anumite lucruri', a mai spus Narcisa Suciu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete