Narcisa Birjaru, fotografie inedită după o lungă absență în mediul online

Narcisa Birjaru a fost câștigătoarea sezonului 9 de la „Chefi la cuțite'. Concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a ieșit învingătoare și ea a plecat acasă cu marele premiu.

La scurt timp după această mare reușită, Narcisa Birjaru a dispărut din lumina reflectoarelor, dar și din mediul online. Iată că, recent, a postat o imagine care i-a uimit pe fani, lăsându-i numeroase mesaje.

Talentata concurentă a fost prima femeie care a reușit să intre în posesia marelui premiu pus în joc la o emisiune culinară. Ce a făcut după aceea? Ei, bine, Narcisa s-a angajat în acest domeniu ca bucătar, iar acest lucru a ținut-o extrem de ocupată, fiind și motivul absenței ei din spațiul public.

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' lucrează la restaurantul patronat de Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel. Cele două s-au fotografiat chiar în bucătaria localului, iar lângă ele era nimeni altul decât Cătălin Scărlătescu.

„Acel moment când profesorul mândru vine sa-și vadă elevul la munca sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu', a scris Valentina Pelinel în dreptul fotografiei.

Datorită participării sale la emisiunea difuzată de Antena 1, Narcisa Birjaru a câștigat și numeroși fani. Pentru aceștia, fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu a postat o imagine alături de partenerul ei de viață, spunând că este fericită.

Cei doi se aflau într-o mașină, aranjați ca pentru o petrecere. Ea era machiată discret și elegant, iar în dreptul imaginii a pus trei inimioare, de unde deducem că se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile.

„Frumoșilor', „Suflete frumoase', „Superbi', sunt câteva dintre numeroasele mesaje lăsate de fani în secțiunea de comentarii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete