Narcisa Birjaru a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 9. A primit un premiu mai mic decât se știe

Narcisa Birjaru a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 9. A primit un premiu mai mic decât se știe

Narcisa Birjaru e câștigătoarea sezonul 9 de la „Chefi la cuțite'. Concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a ieșit învingătoare și ea a plecat acasă cu marele premiu.

În Finala „Chefi la Cuțite' sezonul 9, pentru titlul de câștigător s-au luptat seara trecută Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei. Narcisa Birjaru e prima femeie din istoria „Chefi la cuțite' care câștigă marele premiu. Până acum, victoria a fost doar în mâinile bărbaților. Premiul în valoare de 30.000 de euro a ajuns la ea. Cu toate acestea, ea va încasa o sumă de bani mai mică decât se știe.

În realitate, banii care vor ajunge în buzunarul câștigătoarei sunt mai puțini, pentru că premiul este impozitat de către stat. Astfel, Narcisa Birjaru va primi aproximativ 27.000 de euro. Potrivit legii, doar premiile sub 600 de lei nu sunt impozabile.

Narcisa Birjariu este câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9

Tânăra este de meserie bucătar și lucrează la un stand up comedy. Încă din preselecții Narcisa Birjaru a dezvăluit faptul că cel mai mult își dorește cuțitul de la Cătălin Scărlătescu, cel pe care îl admiră cel mai mult și a reușit să facă parte din echipa lui și chiar să îl facă mândru, câștigând marele premiu, scrie a1.ro.

„De la spălat vase am ajuns bucătar. Eu sunt genul de om care întreabă, când merge într-un loc nou. Ușor, ușor, de la spălat vase, am învățat ce înseamnă să fii ajutor de bucătar. M-am descurcat, deși sunt mai plinuță. Sunt o fire foarte activă, imediat pun mâna pe toate, și acasă gătesc la toate ochiurile de la aragaz. La noi, cei de etnie romă, se gătește mult. La 17 ani m-am angajat la un restaurant românesc, am lucrat și la unul franțuzesc, în centrul Bucureștiului', a povestit aceasta.

Ce va face Narcisa Birjaru cu marele premiu de la „Chefi la cuțite'

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!', a mai spus ea pentru sursa menționată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete