Nadine a vorbit deschis despre trecutul ei dureros: „Am fost agresată. S-a întâmplat în showbiz”

 

Vezi pozele

Nadine, cunoscută de public drept cântăreața care s-a lansat la „Școala Vedetelor', este acum o femeie puternică și nu se sfiește să vorbească fără perdea despre problemele societății românești, probleme cu care s-a confruntat adesea.

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars, Nadine a dezvăluit multe dintre obstacolele peste care a trecut de-a lungul timpului. De asemenea, ea a vorbit despre felul cum a reușit să trasforme în avantaj tot trecutul ei dureros.

Nadine a vorbit deschis despre trecutul ei dureros

Nadine a crescut într-o casă de copii, a fost de-a lungul timpului vânzătoare, ospătăriță și chiar menajeră. Acum are o asociație non-profit prin care își dorește să ajute copiii și tinerii care trec sau au trecut prin aceleași probleme ca și ea.

„Eu asta vreau să fac, să sădesc această stimă de sine în mintea copilului. De multe ori abuzurile se întâmplă pentru că nu știm că putem spune stop. Nu spunem stop pentru că avem această stimă de sine scăzută și credem că nu merităm respectul agresorului. Și mai este și societatea românească. Arată cu degetul, mereu spune că ți-ai meritat-o, sigur ai făcut tu ceva.  E o rană care atarge după sine tot stimă de sine scăzută', a spus cu sinceritate Nadine.

Întrebată dacă a fost vreodată agresată și dacă a fost ea însăși victimă, Nadine a mărturisit că i s-a întâmplat.

„Da, am fost agresată. Pentru mine s-a întâmplat în showbiz. Să faci muzică la noi înseamnă câteodată să stai pe canapea cu compozitorul, el se duce la pian sau  începe să zdrăngănească la clape sau chitară și tu începi să behăi acolo. E un moment de creație, este un moment vulnerabil, în care ai o anumită stare. E o zonă vulnerabilă pentru artiste, se creează multe momente jenante și chiar periculoase. Avem și noi golanii noștri în domeniu', a dezvăluit Nadine.

Despre schimbările din viața ei, despre cartea pe care o va lansa în curând, dar și despre motivul pentru care s-a apucat din nou de liceu la vârsta de 40 ani, Nadine vorbește pe larg în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe', diifuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Nadine deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Monica Anghel a spus cum se simte după operația la coloană. Artista a slăbit 8 kilograme în doar șase săptămâni

Andra trece prin momente grele. Cântăreața s-a accidentat și a ținut un concert cu piciorul în ghips

Dani Oțil, dezvăluiri senzaționale despre viața intimă alături de Mihaela Rădulescu: „Mă simțeam o unealtă, o ustensilă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete