Nadine a plecat din nou din România: „Locuiesc la o margine de…”

Nadine este una dintre cele mai ambițioase vedete de la noi din țară. Ea a luat bacalaureatul vara aceasta cu notă mare și a anunțat atunci ce planuri de viitor are.

Nadine se poate declara o învingătoare. La cei 44 de ani a luat bacalaureatul cu notă mare și a reușit să fie acceptată la o facultate din străinătate, cursurile ținându-se online. Ea va fi studentă la Psihologie, acesta fiind unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Mai mult decât atât frumoasa vedetă a luat o decizie neașteptată. Aceasta s-a mutat din România din nou, dar nu în America unde a trăit foarte mulți ani. Și-a făcut bagajul, și-a luat copilașul și a plecat în Franța, acolo unde nu este singură, ci alături de mai multe rude.

Nadine are o viață extrem de palpitantă. Stă în Franța, studiază la o universitate din America și acum învață limba franceză împreună cu Noah. Ba mai mult decât atât, cei doi intra într-o „ușoară competiție' pentru a-și verifica cunoștințele în urma studiului.

„Putem învăţa orice ne propunem, orice avem nevoie Asta este o certitudine pe care am priceput-o devreme în viaţă. Şi pentru că vreau să învăţ franceză, de luni până duminică, pe la mijlocul zilei, mă apuc de franceză. Dimineaţa învăţ pentru facultate şi după, vreme de două ore, împreună cu copilul, deschidem Duolingo şi începem o uşoară competiţie.

Noah este mult mai avansat decât mine. Azi mi-a explicat când folosesc le şi când la. Mi-a umplut sufletul de bucurie să-l văd că ia mutră de isteţ, că o învaţă el pe mami… Mi -am propus ca la anul pe vremea asta să pot purta cu multă uşurinţă conversaţii în franceză, pe diverse teme.

Până atunci, recunosc că îmi place enorm să nu înţeleg despre ce se vorbeşte în jurul meu. La fel de mult îmi place şi că nu sunt băgată în seamă în nicio situaţie socială, cei din jur ştiind că nu ştiu o boabă de franceză', a declarat Nadine, potrivit redactia.ro.

Frumoasa vedetă a avut de-a lungul timpului numeroase obstacole, însă niciodată nu s-a dat bătută. Aceasta este un exemplu pentru mulți dintre noi care nu a renunțat la visele sale și luptă în continuare pentru ele.

„Singurul lucru care real mă definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep! „Singurul lucru care real mă definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep!

M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș', a mai spus vedeta.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete