Nadine a intrat la facultate la 44 de ani: „Am muncit vreme de…”

Nadine este una dintre cele mai ambițioase vedete de la noi din țară. Ea a luat bacalaureatul vara aceasta cu notă mare și a anunțat atunci ce planuri de viitor are.

Nadine se poate declara o învingătoare. La cei 44 de ani a luat bacalaureatul cu notă mare și a reușit să fie acceptată la o facultate din străinătate, cursurile ținându-se online. Ea va fi studentă la Psihologie, acesta fiind unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Prin asta mi-am îndeplinit două visuri mari: Visul de a termina liceul și a absolvi examenul de bacalaureat, și cel de al doilea, de a deveni studentă la Psihologie. Două visuri mari, pentru care am muncit vreme de cinci ani. Unde mai pui că pentru visul cu Bac-ul am făcut 9 ani de liceu… (Nu mai spun povestea cum am făcut eu liceul de două ori) Prima dată 4 ani, deoarece făceam liceul la vârsta naturală de liceu, și 5 ani a doua oară, deoarece legea îi obliga pe cei de la fără frecvență să facă 5 ani de școală.

Am fost nevoită să fac la fără frecvență deoarece cei care au depășit nu știu câți ani de la vârsta liceului (parcă) nu au voie să facă școală la zi – eu aș fi făcut la zi, dar am fost recunoscătoare că pot face măcar la fără frecvență). Așadar, am fost acceptată la o universitate din America într-un program de licență în Știința Psihologiei (Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science)) – în sistem online', a scris Nadine pe blogul său.

Programa pe care o va urma va fi compusă din cursuri de Engleză, Psihologie generală, Psihologie anormală, Psihologie ca disciplină și profesie, dar și Matematică – Algebră. Frumoasa vedetă susține că nu se simte pregătită pentru matematică, motiv pentru care va face meditații cu un profesor din România.

„Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune. Aveam de ales între un program de Bachelor of Arts sau Bachelor of Science, in Psihologie. Bachelor of Arts fiind, într-un fel, latura umană, iar Bachelor of Science, latura reală a psihologiei. La Arts nu ai matematică, iar nivelul de studiu al psihologiei este unul mai general, în comparație cu Bachelor of Science, unde se pune accent pe cercetare și aprofundare.

La cum sunt eu în relație cu învățatul, evident că nu puteam alege decât ceva ce mă punea în situația de a sta cât mai mult cu nasul în cărți, dar și de a mă zbate cu matematica/statistica și probabilități', a mai transmis Nadine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete