Nadia Tătaru, fondator și director Itsy Bitsy FM, nominalizată la trofeul Femeia Anului 2016, categoria Antreprenoriat

Nadia Tataru


Produce si difuzeaza emisiuni radio de edutainment pentru familie si emisiuni de parenting prin intermediul Itsy Bitsy FM.Sustine si promoveaza evenimente cultural-artistice, sportive si educative pentru familii cu copii, prin intermediul radio si online Itsy Bitsy.

In 2016, a initiat proiectul “1 iunie zi libera”, care a dus la transformarea zilei de 1 iunie in zi libera nationala, cu scopul ca parintii sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna cu copiii lor. A realizat cel mai mare eveniment de joaca parinti – copii: 10 ore de joaca, 30.000 de participanti (1 iunie 2016, in Parcul Alexandru Ioan Cuza Bucuresti).

A initiat si organizat Parlamentul Copiilor – eveniment interactiv de dialog intre parlamentari si 200 de copii (7-12 ani) privind propuneri legislative de interes pentru copii. A initiat si organizat Premiile de Excelenta Itsy Bitsy pentru a aduce recunoastere persoanelor si institutiilor care se implica in buna crestere, dezvoltare si educatie a copiilor si parintilor acestora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povestile voastre