N-o să-ți vină să crezi cum arată azi Pamela din Dallas

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vă mai amintiți de Pamela, cel mai îndrăgit personaj din serialul-fenomen Dallas? Ei bine, actrița Victoria Principal, care la începutul anului viitor va împlini 70 de ani, este aproape la fel de frumoasă ca în tinerețe. O explicație ar exista… După ce a părăsit platourile de filmare, Victoria s-a dedicat proiectelor personale, printre ele numărându-se și afacerea ce are ca obiect propria linie de produse cosmetice „Principal Secret Skincare'. Dar poate că nu acesta este… principalul secret al frumuseții pe care și-a păstrat-o. Unul dintre foștii soți este chirurg estetician, așa că… N-o să-ți vină să crezi cum arată azi Pamela din Dallas.

Vedeta duce o viață liniștită, chiar idilică, la ferma sa din Arizona, alături de tot felul de animale, mare parte dintre ele salvate din situații critice. Zilnic, artista merge în grajduri la fiecare dintre ele, pentru a le hrăni și a le mângâia. Din fotografiile pe care Victoria le postează periodic pe pagina sa de Facebook, se pare că marea ei slăbiciune sunt caii. De altfel ea împărtășește fanilor săi aproape toate evenimentele majore din viața îndrăgitelor sale animale de la fermă, fiind destul de activă în online și interacționând cu prietenii ei virtuali.

Din fotografii este evident faptul că „Pamela' este adepta unui stil de viață sănătos, în care mișcarea, activitatea fizică și timpul petrecut în natură ocupă un loc extrem de important. Dincolo de viața din ferma ei, Victoria Principal este o binecunoscută activistă, realizând frecvent campanii în favoarea diverselor cauze, de la cele care privesc mediul până la cele împotriva violenței în familie. De asemenea, nu ezită să facă și acte de caritate, donând sume consistente de bani, așa cum a făcut în 2016 pentru victimele uraganului Harvey care a lovit Louisiana.

Știai că…

… Victoria Principal s-a născut în Japonia, la Fukuoka, unde tătal său, militar al Forțelor Aeriene Americane, era detașat?

… bunicii paterni au fost imigranți italieni, iar numele ei de familie era de fapt Principale?

… în adolescență a studiat pentru a deveni medic, dar a abandonat ideea?

… marea ei dragoste a fost Andy Gibb, cel mai mic dintre frații care alcătuiau trupa Bee Gees, față de care era mai mare cu șapte ani?

… a fost căsătorită de două ori dar nu are copii?

… se spune că între anii 1972 și 1973 a avut o relație cu Frank Sinatra?

Foto: Hepta

Citește și:

Anca Serea, apariție sexy la botezul fiicei sale Leah Maria! Cum a arătat rochia?

Raluca Moianu, despre creșterea fiicei sale Mara: „Nu e ușor să fii părinte singur'

Iulia Albu a comentat ținuta Adelinei Pestrițu de la gala E! Peoples Choice Awards

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete