Myrtille – cel de-al şaselea volum al colecţiei de capă şi spadă semnată Michel Zevaco, recomandată de ziarul Libertatea

myrtille

De la iubire la ură nu este decât un pas. Aceasta pare să fie demonstrația pe care vrea să o facă celebrul autor francez Michel Zevaco în unul din romanele sale fascinante care au în centrul acțiunii două personaje creionate la limita dintre realitatea istorică și ficțiunea de cea mai bună calitate: regina Marguerite de Bourgogn, soția regelui Ludovic al X-lea și 'tâlharul' Jean Buridan.

Îndrăgostită nebunește de Buridan, care îi respinge sentimentele, îndrăgostit fiind, la rândul lui, de frumoasa și pura Myrtille, demonica regină devine coșmarul tânărului. Gelozia și ranchiuna ei sunt, pentru Buridan, chiar mai periculoase decât ura lui Valois şi a lui Marigny. Totuşi, logodnicul lui Myrtille va şti să înfrunte toate pericolele şi să respingă pasiunea frenetică a reginei. Dar regele începe să aibă unele bănuieli… Ce va decurge de aici? Vom afla deschizând romanul lui Michel Zevaco.

Pentru că nu-l vom mai putea lăsa din mână până la ultima filă, când vom ști răspunsul.
CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte