Mutare în televiziune. Actorul a plecat de la Pro TV și a semnat cu Antena 1: „Cu stresul chiar am o problemă”

Despre Cosmin Natanticu este vorba. Actorul nu mai apare în noul sezon al emisiunii „Pe Bune?!' de la Pro TV, unde era căpitan de echipă. A semnat un contract cu Antena 1, va apărea din toamnă în show-ul „Asia Express', sezonul 4, de la Antena 1. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Au început filmările pentru un nou sezon Pe Bune?!, iar quiz show-ul aduce schimbări! Ce aplicație a lansat Vaticanul? Care este cel mai exotic animal din Afganistan, și unicul din întreaga țară? Ce se întâmplă atunci când un om și câinele lui se privesc în ochi? sau Cum îți câștigai dreptul la vot în anumite zone din Anglia, în secolul XIX-lea? – sunt întrebări la care Andi Moisescu deține toate răspunsurile!

„Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ștafeta în mână. Tot în frunte, așa cum o și preluase. A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ștafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a așezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Și uite așa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diță și Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte și întâmplări nebănuite, Pe Bune?!', a spus Andi Moisescu.

Cosmin Natanticu, înlocuit de Mihai Bobonete la Pro TV

Emisiunea nu ar fi completă fără cei doi căpitani, așa că, din toamna aceasta, Mihai Bobonete și Costi Diță se vor lupta să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte din întrebările nebune, însă, cei doi nu vor fi singuri! În fiecare ediție vor avea alături câte o vedetă care îi va ajuta sau… îi va încurca.

Cosmin Natanticu, declarații despre „Asia Express', sezonul 4

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, fac echipă la „Asia Express' sezonul 4, care se va difuza din această toamnă la Antena 1. Cei doi au povestit ce înseamnă pentru ei experiența „Asia Express'.  „Noi suntem familia caterincă', spune Liza. Aventura „Asia Express' pentru ei este una extraordinară, dar de departe cea mai grea. „Eu cred că din momentul în care se va da start, atunci va începe haosul', spune Cosmin, potrivit a1.ro.

„Asia Express' este pentru ei un adevărat periplu și cei doi soți amuzanți au recunoscut că nu știu în ce s-au băgat. „Cu stresul chiar am o problemă', spune Cosmin. Faptul că aveau de alergat cu un ghiozdan în spate, fiecare extrem de greu, munca lor a devenit și mai dificilă.

„Practic suntem la mâna oamenilor. Deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci, să te rogi de oameni. Suntem la mila oamenilor, mai ales în condițiile actuale, să le explici că tu ai test Covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățile fiecărei persoane, mai ales la mașini', spune Eliza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete