„Waking Up” semnat One Republic

Materialul a inclus super hit-uri ca Apologize si Stop and Stare si a atins vanzari de aproape doua milioane de exemplare.

Acum baietii din Denver revin cu un album nou si un turneu pe masura ce are startul in aceasta toamna. Waking Up se va lansa oficial pe 17 noiembrie, iar primul single, All The Right Moves, a avut premiera in data de 22 septembrie.

Lista track-urilor de pe „Waking Up”
1. Secrets
2. All the Right Moves
3. The Other Side
4. Everybody Loves Me
5. My Lonely Love (Partea I)
6. Good Life
7. All this Time
8. Missing Persons 1 & 2″
9. Waking Up
10. My Simple Love (Partea a IIa)
11. Fear
12. About A Boy

OneRepublic au inregistrat Waking Up in orasul lor natal, Denver. Ryan Tedder este unul dintre cei mai renumiti compozitori ai momentului; a scris piese pentru Leona Lewis, Beyonce, Jordin Sparks, Kelly Clarkson, Jennifer Lopez si Natasha Bedingfield si in prezent lucreaza alaturi de Carrie Underwood, Rihanna, Adam Lambert si Rascal Flatts. Asa ca a fost de la sine inteles ca el se va ocupa si de productia noului album OneRepublic.

Pe langa succesul din tara lor natala, OneRepublic au fost rasplatiti cu discul de aur in doisprezece tari. Au cantat pe scena alaturi de Lenny Kravitz, The Verve si Muse si au fost la nominalizati la un premiu Grammy.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor