DEVAS – Androginal Symphonicity (muzica)

Inedit este in primul rand stilul ales, o combinatie de pop cu influenta de muzica simfonica si electronica. Locul ales pentru repetitii si inregistrari este cat de cat unul clasic – garajul.

Mai putin intalnit este insa faptul ca au realizat singuri albumul de debut, fiecare dintre cei trei muzicieni fiind atat compozitor si interpret, cat si inginer de sunet, inregistrand si mixand fiecare piesa in parte. Totul intr-un timp record, care si el sta sub semnul ineditului: 6 luni! Acest record a fost posibil si datorita unei tehnici speciale ezoterice pe care cei trei au aplicat-o in realizarea fiecareia dintre cele 12 piese componente ale albumului.

O premiera o reprezinta si faptul ca DEVAS au oferit tot timpul, in mod gratuit, atat participarea lor la concerte, cat si muzica pe care au compus-o, aceasta fiind disponibila pe internet. Albumul de debut a fost oferit si el in mod gratuit la toate concertele lor.

 DEVAS

DEVAS au debutat in forta in toamna anului 2010 cu turneul european The Beginning, in care au interpretat prelucrari din repertoriul international, sustinand concerte in Londra, Berlin, Paris, Budapesta si Bucuresti.

In septembrie 2011 a fost lansat albumul de debut Androginal Symphonicity, o celebrare a iubirii in diferite ipostaze. In piesele albumului vibreaza nuantele fermecatoare ale iubirii, care urmaresc sa deschida sufletul catre Infinit.

Date tehnice:
Nume: DEVAS
Stil: pop, electronic, simfonic

Componenta:

  • Cristian Serbanescu – vioara
  • Dragos Cucos – synthetizator
  • Ionut Catarama – vioara

Contact: devasmusic@gmail.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies