Colinde de Craciun (cu partituri)


Va interpreta la pian Prof. Diana Bratan de la Scoala de Muzica PianoForte.

Ca sa il intampini cum trebuie pe Mos Craciun, invata sa canti la voce si pian cele mai frumoase colinde: Mos Craciun cu plete dalbe, Jingle Bells, O, ce veste minunata! si altele. Hai sa invatam impreuna cum sa il impresionam pe Mosu’ cu Colinde de Craciun!

Colinde de Craciun (cu partituri)
Canta 7 colinde de Craciun la propriul tau pian electronic

Canta, dupa partituri, 7 dintre colindele tale preferate cu ajutorul pianului electronic. O colectie de colinde usor de cantat, printre care:

  • Mos Craciun cu plete dalbe
  • Jingle Bells
  • O, ce veste minunata!

si altele. Pentru a canta la pianul electronic nu trebuie decat sa apesi pe clapele care corespund culorii si numarului marcat pe nota aflata deasupra fiecarui cuvant.

Copiii trebuie sa apese clapele albe si negre corespunzatoare notelor colorate, putand urmari, in caseta de sub partitura, cuvintele care insotesc melodia. Sistemul de codificare al notelor dupa culoare, utilizat in aceasta carte, a fost adaptat dupa sistemul conventional de notatie muzicala pentru ca melodiile sa fie mai usor de cantat de copiii mai mici. Sistemul nu reprezinta notatia muzicala standard. Fiecare cantec este insotit de ilustratii full-color.

Pret: 45 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor