Alexnadru Andries – Incorekt (muzica)

Alexnadru Andries, Incorekt
A&A Records ne invita marti, 18 octombrie, la ora 12:00 in Ceainaria Carturesti la conferinta de presa pentru lanseara noului album Alexnadru Andries, Incorekt.

Dedicat clarinetistului si saxofonistului Alin Constantiu, decedat in martie 2011, Incorekt este un album produs in editie limitata (1000 de exemplare), cu un CD bonus care contine un fragment din concertul de la cinema Patria – 6 decembrie 2010, intr-o formula neobisnuita, cu o parte din trupa byron: Dan byron si 6fingers.

In plus, materialul contine o surpriza atat de asteptata de multi: Alexnadru Andries si Nicu Alifantis in duet pe aceeasi piesa, Reluare.

La realizarea discului au mai contribuit Radu Banzaru (voce, drimba); Dan byron (voce, flaut; 6fingers acordeon, glockenspiel); Alexnadru Gorneanu (violoncel); Maria Ioana Mintulescu (voce); Victor Panfilov (percutii); Rene Cristian Popescu (vioara); Cristian Soleanu (saxofon); Mircea Tiberian (pian); Eugen Tegu (bass); Tudy Zaharescu (tobe).

Va asteptam marti, 18 octombrie, la ora 12:00 in Ceainaria Carturesti, cu ceai si povesti cu dichis marca Alexnadru Andries.

Alexnadru Andries – Incorekt este un album distribuit in Romania exclusiv de A&A Recordz.

{Greselile de ortografie din textul de mai sus sunt intentionate si seamana izbitor cu greselile de ortografie din realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies