Carne frageda si picanta, servita cu salata verde proaspata, sos de hrean si felii de mamaliga, incinse pe gratar: un dejun usor si extrem de gustos.
4 portii
Timp de gatit: 35 min.
790 calorii, 25 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 2 linguri mustar
- 600 g muschi de vita
- 2 linguri piper negru si alb, zdrobit
- 100 ml smantana
- 3 linguri hrean, ras
Mod de preparare:
1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grade C. Ungeti carnea cu mustarul si apoi tavaliti-o prin piperul zdrobit. Asezati-o in tava de friptura si dati la cuptor timp de 25 minute, pana se face "in sange". Inainte de a taia friptura felii, lasati-o sa stea timp de 5 minute.
2 Intre timp, amestecati smantana cu hreanul ras si cu un praf de sare si pregatiti salata. Apoi, taiati friptura felii subtiri si serviti-o cu o lingura de sos de hrean, salata verde si felii de mamaliga incalzite pe gratar.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro